Ako na kuchyňu
Chystáte sa na rekonštrukciu svojej kuchyne, alebo ju práve plánujete zariaďovať? Workshop Moja nová kuchyňa je určený práve Vám!
V réžií so skúseným odborníkom sa naučíte, aké základné požiadavky je nutné dodržiavať pri zariaďovaní kuchyne, dozviete sa o najčastejších chybách pri rekonštrukciách, získate prehľad o tradičných, ale aj moderných materiáloch a postupoch používaných v kuchyni a v neposlednom rade získate prehľad o osvetlení a doplnkoch, ktoré Vašu kuchynňu zútulnia, oživia.
Buďte sami sebe dizajnérom a navrhnite si svoju kuchyňu pod dohľadom odborníka!
Časť workshopu sa koná priamo v kuchynskom štúdiu!
Trvanie kurzu: 10 hodín/ 60 minút
1.deň- Piatok od 16,00-20,00
2.deň -Sobota: od 9,00-11,00 a od 12,30-16,30
PROGRAM WORKSHOPU:
1.DEŇ- 16,00-20,00- úvod do problematiky, základná terminológia, typologické zásady pri návrhoch kuchýň, požiadavky a ergonómia kuchýň, materiály a stavebné prvky, kuchynský nábytok, spotrebiče, obklady a dlažby, osvetlenie, doplnky a dekorácie
2. DEŇ- 9,00-11,00- návšteva kuchynského štúdia, prednáška priamo v predajni
Obedná prestávka do 12,30
12,30-16,30- štýly zariadenia kuchyne, analýza priestoru, návrh rozmiestnenia, najčastejšie chyby pri navrhovaní, práca na vlastných pôdorysoch
LEKTOR KURZU: Ing. Miroslav Škriniar, odborný garant a lektor Školy interiérového dizajnu ALFA Education
TERMÍN KONANIA: už čoskoro
PRIHLÁŠKA NA STIAHNUTIE TU!!!!
Podmienky účasti: Záujemca zaslaním prihlášky, alebo vyplnením dotazníka záväzne potvrdzuje svoj záujem o kurz. Záujemca obdrží následne variabilný symbol, pod ktorým uhrádza poplatok za kurz. Po pripísaní sumy na účet organizátora vystaví organizátor účastníkovi daňový doklad a Potvrdenie o rezervácií kurzu. Odhlásenie z kurzu po záväznej registrácií nie je možné, poplatok za kurz sa nevracia, iba v prípade, ak záujemca zabezpečí miesto seba náhradníka. Organizátor je oprávnený odmietnuť prihlášku bez udania dôvodu. Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu termínu v prípade nenaplnenia kurzu minimálnym počtom účastníkov /6 osôb/.